Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přihlášení na mši svatou (neaktivní)

Tato stránka je teď neplatná, je zde ponechána jen pro případ, že by ji bylo z karanténních důvodů znovu potřeba, aby se nemusela znova nastavovat.

 

Od 27. prosince 2020 může být v Mladočově na mši sv. přítomno jen 26 osob. Vyberte v menu této stránky datum vaší zamýšlené přítomnosti a klikněte na ně. Otevře se formulář, zde uvidíte, kolik osob je již pro tuto mši sv. přihlášených. V nejvyšším komentáři je v kolonce "TEXT" číslo, které vložil předcházející návštěvník. Tato čísla jsou nejdůležitějším údajem celého zápisu. Napište pro sebe následující pořadové číslo do kolonky "TEXT", k tomu svoje jméno. Pokud přihlašujete více osob, pak například v tomto tvaru "3 - 4" a následující uživatel již pozná, že před vámi jsou dva přihlášení a on má napsat číslo 5. Tímto způsobem každý návštěvník ví, zda je ještě možné se přihlásit nebo je již plný stav (26 osob) a přihlásit se pro tuto mši sv. nemůže. Najde si jiný volný termín.

Aby komentář bylo možno odeslat, musí být v kolonkách "jméno a nadpis" něco napsáno, stačí jakékoliv písmenko, jinak se tabulka vrací a žádá doplnění. (Pro nás toto význam nemá.) Pak klikněte na čtvereček u nápisu "nejsem robot". Objeví se buď zelená fajfka a již můžeme stisknout tlačítko "odeslat". Případně se objeví tabulka s obrázky a žádá vyřešení úkolu, tedy vyřešte a pak kliknout  "odeslat". Hned se vaše sdělení objeví pod čarou a víte, že přihlášení proběhlo v pořádku. Dokud sdělení nepřeskočí pod čáru, přihlášení neproběhlo.

Omlouvám se za rozvláčnost popisu těm, kteří ovládání znají. A mladší prosím, aby starším v přihlášení pomohli (stačí a funguje i z telefonu).

Přihlašujte se, prosím, ohleduplně, aby se mohli během týdne vystřídat všichni. Pokud těsně před mší sv. jsou ještě volná místa, můžete samozřejmě přijít i bez nahlášení. Toto je jen informační systém, nikomu nic nepřikazuje ani nebrání. Jde jen o vzájemnou informaci, abychom byli v obraze a naopak aby se omezené kapacity racionálně využily.

 

Příspěvky

sobota 1. května v 18.30, Mladočov

25. 4. 2021